سرطان و خوراکی ها

سرطان از طریق مصرف برخی خوراکی ها هم در انسان ایجاد میشود. تحقیقات دانشمندان در مورد سرطان نتایج جالبی داشته است.

مصرف بیش ازحد غذاهای تند ترش و شور می تواند باعث از بین رفتن تدریجی دیواره داخلی معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده شود.

انواع خوراکی ها ی دودی مانند ماهی برنج گوشت سوسیس کالباس سس و پنیرهای دودی سرطان زا هستند.

مصرف چربی های حیوانی و گوشت قرمز بصورت زیاد و کاهش مصرف میوه ها و سبزی ها موجب سرطان میشود.

سرخ کردن زیاد و در دمای بالای مواد غذایی و تولید آکریلامید باعث سرطان میشود.

مصرف نوشیدنی های الکلی سرطان زاست.

مصرف زیاد غذاهای سوخاری کبابی شده کنسروی و سر شار از نمک شانس ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.

پس اینار که میخواهید اینگونه غذا ها را مصرف کنید بشتر بیندیشید.

غذا های سرطان زا

غذا های سرطان زا