طرز تهیه و ارزش غذایی حلیم گوشت و برنج

مواد لازم  حلیم گوشت و برنج :

برنج                                    20 گرم معادل   2 قاشق غذا خوری

گوشت گوسفند یا مرغ         30 گرم

شکر                                   یک قاشق مربا خوری

کره                                       یک قاشق مربا خوری

پیاز                                     یک چهارم پیاز کوچک

طرز تهیه حلیم گوشت و برنج : ابتدا گوشت را با پیاز پخته سپس برنج را اضافه نمایید تا کاملا بپزد وله کنید و آب غذا کم شود. غذا را از روی شعله برداشته با گوشت کوب یا مخلوط کن له کنید وکره را اضافه نمایید .در صورت تمایل کمی شکر نیز اضافه کنید .

 ارزش غذایی حلیم گوشت و برنج

حلیم گوشت و برنج

حلیم گوشت و برنج

آهن

یک میلی گرم

انرژی

190 کالری

کلسیم

9 میلی گرم

پروتئین

6 گرم

ویتامین آ

92 میلی گرم

چربی

10 گرم

ویتامین سی

3/0 میلی گرم

کربوهیدرات

20 گرم

Share