سرطان و خوراکی ها

سرطان از طریق مصرف برخی خوراکی ها هم در انسان ایجاد میشود. تحقیقات دانشمندان در مورد سرطان نتایج جالبی داشته است.

مصرف بیش ازحد غذاهای تند ترش و شور می تواند باعث از بین رفتن تدریجی دیواره داخلی معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده شود.

انواع خوراکی ها ی دودی مانند ماهی برنج گوشت سوسیس کالباس سس و پنیرهای دودی سرطان زا هستند.

مصرف چربی های حیوانی و گوشت قرمز بصورت زیاد و کاهش مصرف میوه ها و سبزی ها موجب سرطان میشود.

سرخ کردن زیاد و در دمای بالای مواد غذایی و تولید آکریلامید باعث سرطان میشود.

مصرف نوشیدنی های الکلی سرطان زاست.

مصرف زیاد غذاهای سوخاری کبابی شده کنسروی و سر شار از نمک شانس ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.

پس اینار که میخواهید اینگونه غذا ها را مصرف کنید بشتر بیندیشید.

غذا های سرطان زا

غذا های سرطان زا

Share