حریره بادام

مواد لازم برای تهیه حریره بادام :

مغز بادام شیرین با اندازه متوسط                                   پنج عدد

آرد برنج                                                              دو قاشق مرباخوری سر صاف

شکر                                                                  نصف قاشق مرباخوری

شیرپاستوریزه                                                        120 سی سی معادل نصف لیوان معمولی

طرز تهیه حریره بادام :

مغز بادام را در آب جوش خیس کنید بعد از سه تا پنج ساعت پوست آن ها را بگیرید و با هر وسیله ای که در منزل دارید آن ها را کوبیده یا آسیاب  نمائید تا نرم شوند . بعد آرد برنج و شکر و بادام کوبیده شده را به شیر پاستوریزه ( به طریقی که در تهیه فرنی گفته شد) اضافه  کرده روی حررات ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا قوام مورد نظر برسد .

با مقادیر فوق حدود 17 قاشق مرباخوری حریره بادام درست می شود که هر گرم آن 1.5 کیلو کالری ، انرژی دارد.

حریره بادام

حریره بادام