سرطان و خوراکی ها
سرطان از طریق مصرف برخی خوراکی ها هم در انسان ایجاد میشود. تحقیقات دانشمندان در مورد سرطان نتایج جالبی داشته است.
مصرف بیش ازحد غذاهای تند ترش و شور می تواند باعث از بین رفتن تدریجی دیواره داخلی معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده شود.
انواع خوراکی ها ی دودی مانند ماهی برنج گوشت سوسیس کالباس سس و پنیرهای دودی سرطان زا هستند.
مصرف چربی های حیوانی و گوشت قرمز بصورت زیاد و کاهش مصرف میوه ها و سبزی ها موجب سرطان میشود.
سرخ کردن زیاد و در دمای بالای مواد غذایی و تولید آکریلامید باعث سرطان میشود.
مصرف نوشیدنی های الکلی سرطان زاست.
مصرف زیاد غذاهای سوخاری کبابی شده کنسروی و سر شار از نمک شانس ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
پس اینار که میخواهید اینگونه غذا ها را مصرف کنید بشتر بیندیشید.