سوپ جو( بلغور جو یا جو پرک شده ) : ( از 8 ماهگی به بعد )

مواد لازم برای تهیه سوپ جو :

گوشت گوسفند یا گوساله یا مرغ ( تکه و خرد شده )      به اندازه یک تخم مرغ متوسط

یا گوشت چرخ کرده                                           یک قاشق غذا خوری * پر

بلغور جو یا جو پرک شده                                         یک قاشق غذا خوری

پیاز                                                             یک عدد (کوچک )

جعفری خرد شده                                              یک قاشق مرباخوری

سیب زمینی                                                    یک عدد ( متوسط )

هویج                                                           یک عدد ( متوسط )

گوجه فرنگی                                                  یک عدد ( متوسط )

کره                                                             یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه سوپ جو :

ابتدا گوشت را با پیاز خرده شده کمی تفت  بدهید سپس حدود دو لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد بعد هویج و سیب زمینی بسیار خرد شده و بلغور یا جو پرک شده را اضافه کنید .

نیم ساعت بعد گوجه فرنگی رنده شده و کره را داخل سوپ بریزید . پس از آن که چند جوش زد و به قوام مطلوب ( مثل حلیم یا ماست ) رسید از روی اجاق بردارید .

سوپ جو

سوپ جو