سوپ جو( بلغور جو یا جو پرک شده ) : ( از 8 ماهگی به بعد )
مواد لازم برای تهیه سوپ جو :
گوشت گوسفند یا گوساله یا مرغ ( تکه و خرد شده ) به اندازه یک تخم مرغ متوسط
یا گوشت چرخ کرده یک قاشق غذا خوری * پر
بلغور جو یا جو پرک شده یک قاشق غذا خوری
پیاز یک عدد (کوچک )
جعفری خرد شده یک قاشق مرباخوری
سیب زمینی یک عدد ( متوسط )
هویج یک عدد ( متوسط )
گوجه فرنگی یک عدد ( متوسط )
کره یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه سوپ جو :
ابتدا گوشت را با پیاز خرده شده کمی تفت بدهید سپس حدود دو لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد بعد هویج و سیب زمینی بسیار خرد شده و بلغور یا جو پرک شده را اضافه کنید .
نیم ساعت بعد گوجه فرنگی رنده شده و کره را داخل سوپ بریزید . پس از آن که چند جوش زد و به قوام مطلوب ( مثل حلیم یا ماست ) رسید از روی اجاق بردارید .