طرز تهیه و ارزش غذایی حلیم گوشت و برنج
مواد لازم حلیم گوشت و برنج :
برنج 20 گرم معادل 2 قاشق غذا خوری
گوشت گوسفند یا مرغ 30 گرم
شکر یک قاشق مربا خوری
کره یک قاشق مربا خوری
پیاز یک چهارم پیاز کوچک
طرز تهیه حلیم گوشت و برنج : ابتدا گوشت را با پیاز پخته سپس برنج را اضافه نمایید تا کاملا بپزد وله کنید و آب غذا کم شود. غذا را از روی شعله برداشته با گوشت کوب یا مخلوط کن له کنید وکره را اضافه نمایید .در صورت تمایل کمی شکر نیز اضافه کنید .
ارزش غذایی حلیم گوشت و برنج
آهن |
یک میلی گرم |
انرژی |
190 کالری |
کلسیم |
9 میلی گرم |
پروتئین |
6 گرم |
ویتامین آ |
92 میلی گرم |
چربی |
10 گرم |
ویتامین سی |
3/0 میلی گرم |
کربوهیدرات |
20 گرم |